september 2013

iPhone 5C saabus Eestis müügile - Tele2 kliendihind 755 eurot

Tele2 alustab uute iPhone 5C nutitelefonide müüki Eestis, esimene partii uusi iPhone 5C-sid on kohal ja iPhone 5S jõuab Eestisse selle nädala jooksul. 

Tele2 Eesti kommunikatsioonijuhi Hans Saarvelti sõnul müüb Tele2 iPhone’i läbi distribuutori, mis võimaldas seadmed esimesena Eestis kätte saada. “Kliendid nõudsid ja seega otsustasime partii sisse võtta. Kuna iPhone’ile on maailmas praegu väga suur nõudlus, siis on telefoni esialgne sisseostuhind kõrge, kuid see peaks paari kuu jooksul langema,” ütles Saarvelt. 

IntuTab ehk tahvel üle-neljakümnestele "seenioridele"

Prioriteedid peavad paigas olema. Kui valitsus seab laste huviringidest tähtsamaks seenioride sissetulekud, siis miks peaks jaekaubandus teisiti arvama? Aina kasvav vanurite segment, kellel ka kriisi ajal sissetulek garanteeritud, ostab ju ka elektroonikat ja tahab asjadega kursis olla. Hollandi firma Poola haru pakub meie turule nüüd seenioride tahvlit Overmax IntuTab.

Robotex ootab osalejaid ja pealtvaatajaid

Nüüd tuleb jälle juutekolb ja kruvikeeraja välja otsida, sest Robotex kutsub kõiki robootikahuvilisi alustama oma roboti ehitamisega, et novembris osaleda Eesti suurimal robotitevahelisel võistlusel Robotex.

Mõõtu saavad võtta nii algajad kui ka kogemustega robotiehitajad. 1. oktoobrist algab osalejate registreerimine (vaata lähemalt siit). Enne 15. oktoobrit registreerunutele tagatakse töökoht võistlejate alas, Robotexi särgid ning lõunasöök oma võistluse päeval. Peale 31.10.2013 enam võistlusele registreeruda ei saa.

Kolmanda põlvkonna Galaxy Tab - veel üks hea suur tahvel, aga kus on iseloom?

10-tolline Samsung Galaxy Tab 3 on seitsmetollise Nexuse kasutajale tõeline labidas - mida küll nii suure tahvliga teha? Kuid tegelikult on seline lahmakas riist päris käepärane, sest kaalu on tal vähe ja küljelt vaadates on Tab 3 õhem, kui nii mõnigi nutitelefon.

Samas pole selle plastmassise tahvli puhul esialgu välimuses mingit stiilsust või erilisust märgata, kui võrrelda näiteks Sony uusimate tahvlitega.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.