Igakuine arhiiv | AM.ee

oktoober 2024

Õudus ja mõistatused kohtuvad uues mängus "Puppet House"

Puppet House

Kas oled valmis laskuma sünge atmosfääriga seiklusmängu, mis on täidetud õuduste ja mõistatustega? Eile, 24. oktoobril, jõudis mängusõpradeni kauaoodatud "Puppet House", mis on saadaval PC, Xbox Series X/S ja PlayStation 5 platvormidel.

"Puppet House" on ainulaadne segu 80ndate ja 90ndate B-filmide õudusest, mida saadavad pingelised mõistatused ja sünge, kuid samas humoorikas õhustik. Mängu keskmes on detektiiv Rick, kes peab lahendama kadumisjuhtumite seeria, mis viib ta salapärase nukuvalmistaja majja.

Huawei uus nutikell aitab ööpäevaringselt vererõhku jälgida

Huawei Watch D2

Kõrge vererõhk on maailmas üks levinumaid kroonilisi terviseprobleeme, mida ei märgata enne tõsisemate tervisemurede ilmnemist. Selleks, et liiga kõrgest või madalast vererõhust tulenevaid terviseprobleeme ennetada ja neid õigel ajal tuvastada, on Huawei toonud turule uue nutikella, mis laseb randmelt vererõhku jälgida 24 tundi ööpäevas. 

Rohkem valgust koduaeda: kuidas valida päikeseenergial valgusteid?

Foto: Pexels, Pixabay

(Sisuturundus)

Kuna koduomanikud kasutavad järjest rohkem keskkonnasõbralikke lahendusi oma õuealadel, on päikeseenergial töötavad välisvalgustid muutunud populaarseks valikuks. Need valgustid pakuvad jätkusuutlikku ja kuluefektiivset võimalust aedade, terrasside ja radade valgustamiseks, sõltumata elektrienergiast. Päikesevalgustid, mis kasutavad päikeseenergiat, on energiatõhusad ja hõlpsasti paigaldatavad, mistõttu on need ideaalne valik kõigile, kes soovivad parandada oma õueala atmosfääri.

Töölaua popikoonid on kohal: Logitechilt tuli välja uus komplekt POP Iconi klaviatuuri ja hiirega

Logitech tõi välja uued POP Icon seeria klaviatuuri, mis on suunatud tänapäeva kontoriproffidele, pakkudes innovatsiooni, poppi stiili ja kasutajasõbralikkust. Toodete eesmärk on ühendada eneseväljendus ja tootlikkus, pakkudes lahendusi, mis sobivad moodsasse tööruumi nii välimuselt kui funktsioonidelt. 

POP Icon Keys: klaviatuur, mis näib lõbus

Uus POP Icon Keys klaviatuur paistab silma julge disaini ja mitmekesiste kohandamisvõimalustega.

Ninjakilpkonnad on liikvel: Uus “Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed” mäng nüüd saadaval

Ninjakilpkonnad lahingus

Ninjade ja kilpkonnade fännidel on põhjust rõõmustada, sest kauaoodatud videomäng “Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed” on lõpuks kohal! Outright Games ja Paramount Game Studios andsid teada, et värske 3D platvormer on nüüd saadaval konsoolidele ja PC-le, pakkudes mängijatele võimalust astuda taas New Yorgi tänavatele koos oma lemmiktegelastega – Leonardo, Raphaeli, Donatello ja Michelangeloga.

TEST: ZONE 300 - Logitechi klapid, mis sobivad nii muusikaks kui kõnekeskuseks

Logitec ZONE 300

Logitech Zone 300 kõrvaklappe oleks justkui varem näibnud. Midagi sellist meil testis juba oli. Kuid tegemist on vaid välise sarnasusega.

Zone 300 on erinevalt H390 klappidest juhtmevaba ning sellepärast mitu korda kallim ka. Kuid lisaks tunduvad Bluetoothiga klapid palju parema helikvaliteediga - oma hinna kohta lausa üllatavalt head. Ehkki norida muidugi saab näiteks väheste basside üle.

Kõrvaklapid on omapärased: väikeste kõrvaümbristega, nii et need ei kata, vaid asetuvad kõrvade peale.

WoW tegijatelt: Notorious Studios toob mängijateni uue fantaasiaeepose "Legacy: Steel & Sorcery"

Legacy: Steel and Sorcery

Maailma ühe suurima MMORPG mängu "World of Warcraft" loojad on taas sihikule võtnud mängutööstuse tippu jõudmise, tuues sel korral kaasa uue suurteose "Legacy: Steel & Sorcery". Selleks, et pakkuda mängijatele esimest pilku mängule, on Notorious Studios alustanud mängu tasuta Alpha demo esitlemisega Steam Next Festil, mis toimub 21. oktoobrini.

Wikimedia kuulutas välja Eesti esimesed terminikratid

Civitai

Nii kujutas tehisaru liitmudel (Stable Diffusion, LoRa, Realistic Vision V6.0 B1, Civitai) Arvutimaailma loodud illustratsioonimodelli Wikipedia terminikratina tegutsemas.

Tänavu annab MTÜ Wikimedia Eesti esimest korda välja terminikrati stipendiumi, mille eesmärk on toetada eestikeelse Vikipeedia täiendamist ja edendada kvaliteetset terminiloomet. Esimesteks terminikrattideks valiti Monika Reppo ja Inge Varik, kes asuvad Vikipeedia vahendusel rikastama eesti teadus- ja oskussõnavara.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.