Mai 2016

Veel .est domeenist: enne lendavat hollandlast oli leiutav ESTlane

Leo Siemann Skype´is külas
Praegu üles kerkinud .est domeeni kui Eesti brändi küsimusele on vastust otsitud juba rohkem kui viis aastat tagasi. Suurbritannias elav Leo Siemann tuletab oma kunagisi mõtteid nüüd jälle meelde. Arvamuslugu on pärit Eestileiutaja.net portaalist ja avaldatud autori loal.
 
Selge, et Eestile on uut brändi tarvis, mis meid paremini tutvustaks ja vingemalt müüks. On ju meie ekspordinäitajad viimastel aastatel langenud ning kahjuks ei tea enamus inimesi maailmas ikka veel mis on Eesti ja kus on Eesti.

Kestab rahvusvaheline ICT Week

Järjekorras juba kolmas ICT Week toob taas kokku IKT sektori eksperdid nii Eestist kui välismaalt, et arutleda uusimate suundade üle info- ja kommunikatsiooni-tehnoloogias. Teemanädala raames toimuvad 27. maist kuni 3. juunini Tallinnas ja Tartus mitmed üritused, kus oma ala spetsialistid arutlevad tulevikulahenduste üle.

Reklaam AM.ee ja Reisijutud.com lehel AM 29. Mai 2016 - 16:10
Reklaam: tekstilink, banner, sisuturundus
Reklaami küsimustes palun võtta ühendust info@reisijutud.com. Reklaamide müügiga tegelevad MTÜ Reisijutud ja O-Mag OÜ. Võimalus on näidata AM.ee, reisijutud.com, o-mag.eu ja teistel veebilehtedel nii bannerreklaame kui sisuturundusartikleid, mis ilmuvad spetsiaalses sisuturunduse rubriigis ning on nähtavad uudisvoos (sh ka esiküljel).

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.