märts 2016

Telia pakub nüüd ka kõnesid ja SMS-e seitsmes riigis Eesti hindadega

30. märtsist ehk tänasest saavad Telia Mobiilse Elu kõnepakettide kliendid kasutada kõneside teenuseid kõigis Baltimaades ja Skandinaavia riikides koduturu hindadega.

„Alates tänasest kehtib Telia Mobiilses Elus üks pakkumine üle Baltimaade ja Skandinaavia – sinu koduvõrgus ostetud kõne-, sõnumi- ja interneti mahud on kasutatavad ka rändluses ja seda ilma lisatasudeta,“ tutvustas Telia Eesti kõneside valdkonna juht Leila Leeben.

Nädal hiljem: Windows 10 Mobile on peaaegu täitsa hea juba

Kui esialgu tundus, et Windows 10 Mobile´i installimine läheb üle kivide ja kändude ning kasutamine on samuti vaevarikas, siis nädal hiljem võib olla hoopis optimistlikum. Siiski tahaks soovitada vana Windows Mobile´i telefoni Windows 10 peale uuendajatele mõnda asja.

Esiteks - kui vähegi võimalik, installige oma vanad äppid kõik maha. Vaid väga hädavajalikud jätke, sest suur osa ei pruugi Windows 10 Mobile´is üldse korralikult töötada. Muretseda pole vaja, peale Windowsi uuendamist mobiilis saab oma äpid uuesti installida. Mõned seaded lähevad küll kaotsi, aga mis teha. Vanade äppidega Windows aga võib uuendamisjärgselt põhjustada telefoni nö hangumist, äppide siniseid, musti ja valgeid surmaekraane ning üldist aeglust.

Ekraanikinnisvara reform

Teiseks on mõistlik oma ekraanikinnisvarale teha reform ja paigutada Live Tile´id nii, et seal vajalik info oleks nähtav.

Hiina ime: 24-eurone veekindel nutitelefon A1

Rubriiki "Hiina ime" väga hästi sobiv telefon on esiteks mittemidagiütleva nimega A1, teiseks mitte midagi tähendava hinnaga 24 eurot ja kolmandaks - Hiina imele kohaselt on vaatamata hinnale kellasid-vilesid piisavalt. Kui 24 euro eest suudetakse juba nutitelefon kokku panna, siis indialaste 3,5-eurone nutitelefongi (Freedom 251, mis osutus pettuseks) pole enam väga mägede taga.

Hübriidid omavahel: Asus vs Asus, uus vs vana

Seekord asuvad AM-i laboris võrdlustulle Asus T100TA ja TA100H. Põhjus lihtne: kuna vana oli meil juba olemas ja uue saime testiks Microsoftist, siis sai neid võrrelda ka lisaks testimisele.

EEE PC tüüpi väikesed ja odavad arvutid on juba mõnda aega lettidelt kadunud ning asemele tulid väikesed, kuid võimsad Ultrabookide klassi mudelid, mis maksavad umbes 10 korda enam. Seega jäi mõned aastad tagasi odava portatiivse arvuti sektor sootuks tühjaks. Tahvelarvutiga trükkida on aga ebamugav ning lisaklaviatuurid on saanud oluliseks lisavarustuseks.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.