jaanuar 2016

Kauamängiv rõngaskell

Jätkame nutikellamaratoni MyKronoze ZeCircle´i kellaga, mis välimuselt on natuke naiselikum kui need eelmised, mis sobisid sama hästi nii meestele kui naistele. Kuid eks ka see elegantne kell sobib välimuselt peaaegukõigile. Valida saab kaheksa randmerihma värvi vahel ja kohe ei pea lõplikult otsustama – rihmasid saab hiljem eraldi vahetada.

Coolpad lõi Euroopa ukse lahti ja tuleb kahe odava 4G telefoniga

Hiina mobiilitootja Coolpad, mida idaeurooplased juba põgusalt tunnevad (ja ka AM on nii Modenat kui Portot juba testinud), pidas neljapäeva õhtul Münchenis maha suurejoonelise esitluse, millega maailmas kümne suurima mobiilitootja hulka kuuluv ettevõte kavatseb tõisemalt Euroopa turul kanda kinnitada. Kohale olid kutsutud ajakirjanikud, analüütikud ja edasimüüjad. Kohal oli ka AM.

Uuring: vaid kolmandik Eesti lapsevanematest võtab midagi ette laste kaitsmiseks Internetiohtude eest

Kuigi üle poole (53%) Eesti vanematest arvavad, et ohud, millega lapsed online´is kokku puutuvad, aina kasvavad – kiusamisest Internetis kuni ebakohase sisuni – siis vaid veidi üle kolmandiku neist (39%) juhendab oma lapsi, rääkides neile potentsiaalsetest ohtudest, selgitas välja Kaspersky Labi ja B2B Internationali värske uuring.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.