detsember 2015

Vaata, milliseid poppe digikinke on viimase kümne aasta jooksul jõuludeks kingitud

Kingid käes? Kui said mõne tehnoloogilise vidina, siis ilmselt oli see trenditeadlikult kas mõni kantav ja/või nutiseade. Huawei saatis meile ülevaate, millised vidinad olid populaarsed viimase kümne aasta jooksul. Muidugi soovitavad nad sel aastal nutikella, mida see Hiina tootja ka ise teeb ja üsna hästi.

Mängukonsoolidest tahvelarvutite ning kõikvõimalike kantavate seadmeteni – viimase kümnendi jõulukingitused näitavad, millises suunas on maailm liikunud. See, kuidas me mängime, loeme, töötame või oma trennitulemusi jälgime, on 2005. aastaga võrreldes pöördeliselt muutunud, kirjutatakse Huawei ülevaates.

Said jõuluks uue telefoni - kuidas vana kõige paremini maha müüa?

? Kui jõuluvana tõi jõuluks uue telefoni, võib täiesti korras vana telefon nüüd kasutuks osutuda. Kuidas aga sellest kõige kasulikumalt vabaneda ehk mismoodi vana telefoni eest kõige rohkem raha saada?

! Kõige lihtsam on muidugi oma telefoni kohe algusest nii hoida, et selle eest hiljem rohkem saaks. Aga asjad on ikkagi kasutamiseks. Müü ausalt, väldi kahjustusi.

Kas kasutad veel kiviaegset pangakaarti? Gartner ennustab 2018. aastaks mobiilimaksete võitu

Uuringufirma Gartner ennustab, et 2018. aastal kasutavad 50 protsenti nn arenenud turgude kasutajatest maksmiseks mobiilseid seadmeid.

Mobiilimaksed saavutavad lähiaastatel läbimurde Põhja_Ameerikas, Jaapanis ja Lääne-Euroopas, pakub Gartner välja oma vastavas mobiilimaksete tuleviku-uuringus. Ligi pool maksjatest tasuvad kaupade ja teenuste eest juba kahe-kolme aasta pärast oma kaasasolevaid nutiseadmeid. Muutus maksesüsteemides tuleb kiiresti ja massiliselt.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.