juuli 2015

Windows 10 esimesed kaks päeva: kõik polnudki nii helge, kuid sünge ka mitte

Peale kolme arvutisse Windows 10 panemist võib juba teha mingeid esimesi järeldusi.

Esimene arvuti - vähem kui aasta vana, kiire ja võimas Asuse süler sai reserveerimise kaudu Windows 10 alla laetud ja installis kõik alla poole tunniga ära. Pealtnäha kõik toimis. Veidi hiljem siiski selgus, et Outlookil oli kirjade väljasaatmisega sama viga kui Asuse Ultrabookil - vaata altpoolt, kuidas see probleem lahendati.

Lae alla: tänasest on Windows 10 saadaval 190 riigis

Kauaoodatud Windows 10 tuligi välja täna, 29. juulil. Windows 10 on alates tänasest kvalifitseeritud Windows 7 ja Windows 8.1 kasutajatele tasuta kättesaadav, kuid mitte kohe ei saa seda kõik uuendada. Kuidas seda siiski kiiremini teha, loe altpoolt.

Samuti on Windows 10 nüüdsest saadaval Microsofti veebipoes ja edasimüüjate juures. Uus Microsofti operatsioonisüsteem toob muuhulgas kaasa uue veebibrauseri Microsoft Edge’i, mille ID-kaardi tugi lubati lähiajal korda saada (seni tuleb kasutada Internet Explorerit) ja biomeetrilise tuvastamise Windows Hello. Samuti Continuum-funktsionaalsuse, mis võimaldab mugavalt muuta kasutuskogemust töölaua ja puutetundliku ekraani vahel.

Hiinlased tegid oma Tesla - elektriline Youxia X kiirendab nagu pöörane (kui ikka valmis saab)

Hiina tootjad ei aima järgi mitte ainult Mercedeseid ja iPhone´isid. Ka Tesla on väärt toode, mida tasub jäljendada ning hakata pakkuma jõukale osale koduturust. Tulemuseks on hiinapärane hübriid: tehase üks juht, 28-aastane Huang Xiuyuan on tõsine Knight Rideri fänn ja Hiina "Tesla" ongi hübriid selle kultusseriaali iserääkivast autost ning Tesla Model S-ist.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.