aprill 2015

VIDEO: holograafiline Windows 10 - Microsoft esitles arvutiliidese ulmelist lähitulevikku

Valmistuge oma arvutite graafika proovilepanekuks ja tasakaaluhäireid ei tohi ka olla - Windows 10 tuleb holograafilise kasutajaliidesega. See tähendab, et paned pähe virtuaalprillid ja nö päris vaatepildile lisanduvad tehiskeskkonna elemendid.

Uut kasutajaliidest esitleti Microsofti suurimal arendajate aastaüritusel BUILD, kus arendajatele esitleti Windows Holographic platformi: iga arendaja saab sellel arendada holograafilisi keskkondi oma rakenduste jaoks. Oma korteri saab sellega muuta ekraanideks, kus seintel on lahti tuttavad Windowsi aknad, õhus võivad hõljuda kolmemõõtmelised tehisobjektid, tuppa saab kutsuda virtuaalsed koduloomad, kukkuda kõmmutama õudusfilmikeskkonnas, milleks on sinu enda tuba.

Aitab metallist ja plastikust - uus nutitelefon LG G4 kaeti naturaalse nahaga

LG Electronics (LG) näitas täna oma uut kauaoodatud ja natuke varem avalikkusele lekkinud nutitelefoni LG G4, mille esitlused toimusid korraga kuues maailma linnas: New Yorgis, Londonis, Pariisis, Singapuris, Istanbulis ja Seoulis.

Uue telefoni tagakülg on kaetud naturaalse nahaga, telefoni kaamera on eriti valgusküllase F1.8 objektiiviga ja kolmeteljelise pildistabilisaatoriga.

Engage Estonia viib kokku idufirmad ja suurettevõtted

Eesti Arengufondi Startup Estonia toel käivitub veebiplatvorm Engage Estonia, mille eesmärk on kokku viia ideedest pakatavad idufirmad ning Eesti suurettevõtted, kes on avatud uuendustele oma äritegevuses. Platvorm aitab hõlbustada idufirmade ja ettevõtete koostööd, mille käigus otsitakse innovaatilisi, vastastikku kasulikke lahendusi, teatas Startup Estonia.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.