detsember 2012

Kuidas postitada artiklit?

Vali kas ülevalt menüüribalt või vasakust veerust "Lisa sisu" alt artikli või pildi lisamine.

Pildi lisamine

Kõigepealt pealkiri. Image Galleries lahtrist vali viimane valik - "pildid". Pilt: nupp Choose file aitab faili valida. See võiks olla mitte suurem kui 900 pikslit laiust või kõrgust (800 kB mahtu). Sisu osa võib ka tühjaks jätta, all on kaks nuppu - vasakpoolne "salvesta" salvestab kohe, parempoolne teeb eelvaate (soovitatav on vaadata enne, kuidas jäi).

Kui pilt on salvestatud ja tahad selle artiklile lisada, jätta eraldi Tabi või akna all lahti. Kuid ei pea - viimati lisatud pildi tuhmbnaili leiad ka vasakust veerust.

Artikli lisamine

Sisesta pealkiri, mis poleks pikem, kui tekstiaknasse mahub. Siis jääb ilus.

Mis? - siit lahtrist pead midagi valima. tavaliselt sobib "uudised" või "test", olenevalt loo sisust.

Sildid - siit lahtrist võid midagi valida (kas üks või mitu, mitme puhul hoia valides Ctrl-klahv all).

Rootsis testiti esmakordselt 4G kõneteenust

Tele2 testis esimesena Euroopas avalikus mobiilivõrgus kõneteenust üle 4G andmeside. Tavaliselt peavad praegu telefonid kõne tegemiseks lülituma tagasi 3G võrku, kuna 4G võrgus operaatorid kõneteenust ei paku.

Tele2 grupi tehnoloogiadirektori Joachim Horni sõnul tehti 4G kõned kasutades tootmisküpset tehnoloogiat ning testide tulemused näitavad, et VoLTE (voice over LTE) ehk 4G kõne kvaliteet on märksa parem kui 2 ja 3G võrkudes. “Rootsis katab Tele2-e 4G pea kogu elanikkonna ja tehniliselt oleme valmis avama 4G kõned tavakasutajatele aasta jooksul,” ütles Horn.

Puuteekraanile kinnastega kallale

Pilt on eemaldatud.Külmetab, sulatab, külmetab, sulatab - näpud on aga ikka kargel hommikul kohmetud. Oleks vaid kindad, millega puuteekraani katsuda! Kaugest Hiinast need saabki tellida, üliodavalt.

Puutetundlikud kindad ongi eBays ja Hiina tehasepoodides olemas, hind algab 2,5 eurost. AM tellis testimiseks mõned paarid ja kandis käes ka. Tõesti – sõrmiku iga sõrme otsas oli hallikast kudumist teist värvi ots, mis pani mobiili ja tahvli puuteekraanid reageerima. 

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.