juuli 2012

DHL trükib su Facebooki välja ja saadab kulleriga kohale

Deutsche Posti omandatud DHL pakub sotsiaalmeedia fännidele Social Memories lahendust, mille abil saab tellida oma Facebooki seinast personaalse raamatu.

Tänaseks on raamatut tellitud üle 100 000 eksemplari. PDF-ina saab selle kätte 3,9 euroga, kõvakaanelise paber-raamatuna aga 19 euro eest pluss kullerteenuse tasu kohaletoomise eest. Igal juhul on tegemist kavala turundustrikiga oma kullerteenusele töö tagamiseks. Kindlasti leidub inimesi, kes tahaks internetist omale ajaloo välja trükkida ja veel ilusa kujundusega ka, mitte raskesti arusaadavast Timeline´ist seda veebibrauseris vaadata.

Arvutipark automaatsesse inventuuri

(Arvutimaailm 4/12)

? Juba 7-8 arvutitöökoha riist- ja tarkvarast põhjalikuma ülevaate koostamine ja ajakohane hoidmine võtab küllalt palju aega. Mis aitaks seda tööd lihtsustada?

! Appi võib kutsuda varahaldustarkvara - OCS Inventory NG ehk Open Computer System Inventory Next Generation.

OCS Inventory NG on vabatarkvaraline arvutite riistvara ja tarkvara infokogumise ja haldamise süsteem. Tarkvara töötab nii Linuxi kui Windowsi serveril, kliendid ehk töökohaarvutid võivad olla ka samuti kas Windowsiga, Mac OS X’iga või Linuxiga.

Windows Phone 7 Update - ja närvikulu jätkub kauemaks (lisatud õnnelik lõpp)

Täna oli see kauaoodatud päev, mil Nokia Lumia teatas optimistlikult, et saadaval on palju uusi omadusi toov uuendus. Muuhulgas peaks uuenduste seas olema ka üks oluline lisafunktsioon - m-interneti jagamine WiFi ligipääsupunktina telefonist.

Kui telefon leiab uuenduse, tuleb see ühendada arvutiga, milles stardivalmis Zune teatab samuti, et uuendus on olemas ja alustab tarkvaravärskenduse protseduuri. Kõik ekraaniteated on optimistlikud, teatavad järjekordse etapi läbimise edust ja lõpuks taaskäivitavad telefoni.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.